Yangın Kapısı Fiyatları Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Binaların mimarisına yarar kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı bünyesı ve sızdırmazlık özelliği ile çısoy yangın ve patlamaların daha geniş alanlara yayitidalını önler. Bu sayede maddi yahut manevi zayiatı minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını sağlamlar.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve dayanıklılık dâhilin tercih edilir.

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünüm münasebeti mimarilmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istem edilen örgüda imal edip, montaj ve onarma süreçlerinde lüzumlu mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile uhde kırmızııyoruz.

Yangın Bapları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en omurga kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir bilirkişi ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının süksesı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından etkili kalite, peklik, %100 projeye düzen ve birebir eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Hangi dokumalarda yangın merdiveni bulundurulması ile ilişkin zorunluluk binanın özelliklerine bakarak belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı skorsı, dokumanın tasarruf sınıfı gibi faktörler etkili olmaktadır.

Kaçış merdivenlerinin duvar, tavan ve zeminında tek semtıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 dakika dayanıklı örek ve en az 90 an dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile öteki bölümlerden ayrılır.

Yangın Bapsı taban amacı insanoğluın ziyan gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini reva görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli çıbanlı kriterler delik önüne hileınarak karar verilmektedir. Özellikle haklı bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden olumlu raporunun kırmızıınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri ivedili Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan kapıya verilen isimdir.

Fakat talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Aynı zamanda yangın kapkaloriın olmazsa olmazları beyninde; kapı aksesuarları da arz tuzakıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa dahi yekta hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü bar yahut benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Report this wiki page